Direktlänk till inlägg 19 februari 2010

Rubrik saknas

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska vara egoistisk och tänka att kanske kanske blir det bra tillslut.

Nu när det är slut och man blickar tillbaka så finns det så sjukt mycket roliga minnen, alla resor och alla känslor. Våra fjantiga gräl och våra härliga skratt.

Men den senaste tiden så har allt varit så konstigt.


Du är en stjärna och jag vet att du kommer klara dej bra. du har allt det där många saknar och du är en stark person som varit med om mycket.

Ett steg framför det andra och kolla aldrig bak. Nu med tiden du ska flyga framåt och ta världen med stormsteg. Var dej själv som jag vet du kan vara och stå rakt och var stark!

Du kan klara allt du vill om du bara vill. låt inget hindra dej, låt framför allt INGEN hindra dej.


Så här står jag nu. 25 år n still goin strong. Trysil är namnet på orten och jag kallas ibland för tysken. Nu blickar vi tillsammans framåt och vi ska banne mej köra på!
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Av Mikael Raupach - 12 juni 2009 11:53

Mitten på juli och regnet øser ner utanfør. Det var ett tag sen jag tog mig tid till bloggen igen. Dumt, nær den ændå ær den plats på jorden man får ut det man vill ha sagt till folk utan egentligen ha sagt någonting. Jag kommer inte ihåg senast jag...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se