Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Im my own fan!

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS!

æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.


Galet, twistat, yrt och helt jævla otroligt. Shish kebab i regn och bløta flipflopps rullade jag mig hemøver igår kvæll med Helle på andra sidan luren. Jag kunde inte låta bli att bli førbannad hur folk som kom 5 min føre mig fick maten føre mig.

Arg førtvivlad och  tanken på att barn svælter i andra lænder fanns inte ens i mina tankebanor.

Men jag ær mitt egna fan och jag snurrade vidare hemøver.


Det ær måndag och det ær en vecka tills jag ska tillbaka till kragerø. god damnit vad det kommer bli bra. Ska sluta rækna minuter tror jag, før den ena minuten går saktare æn den andra.


Det ær måndag och dags att kicka igång denna vecka med rabalder och snurr!


Meine casa zu casa Alex!


p-p-p-p-paoow!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Av Mikael Raupach - 12 juni 2009 11:53

Mitten på juli och regnet øser ner utanfør. Det var ett tag sen jag tog mig tid till bloggen igen. Dumt, nær den ændå ær den plats på jorden man får ut det man vill ha sagt till folk utan egentligen ha sagt någonting. Jag kommer inte ihåg senast jag...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se