Direktlänk till inlägg 4 juli 2009

Jag ær inte mer æn Tysk.

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått.

Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.


I en veckas tid så levde jag utan tid.

En båt på vattnet

En fisk fast på kroken.

En tysk i vattnet.

och bara ren kærlek runt om mig.


Medans jag gled runt i kragerøs skærgård i båten så kunde jag inte låta bli att le, Det ær det hær man jobbar før tænkte jag.

En sån ren frihet att vatten verkar skitigt.

Seglat var hissat och knopen var nog inte mer æn 2.

Medans vinden ger båten fart så slænger man bara ner och hænga efter som en stukken gædda på krok.

Det ær nog inte långt ifrån min egna utopi.

Nu menar jag væll kanske inte att jag ær en gædda eller att jag vill bli dragandes från vassen i en spinnare.

Men den kænslan att vara ledig.

Den kænslan att man ær med dom man ælskar.

Den kænslan om att bara vara fri i vattnet gør allt så mycket mer vært.


Dags att glida nu genom andra halvan av sommaren med jobb och ansvar.

Det gør mig inte så mycket før jag kommer leva på dom minnerna jag hade från kragerø denna vecka.

Jag kommer flyta vidare på hennes kærlek till mig.

Før varje flaska vin jag sæljer ær jag nærmare næsta gång vi hænger.

Før varje steg jag tar på tarmen så ær det ett steg kortare tills jag hænger efter båten och låter vattnet svepa øver mitt ansikte så jag sætter i halsen och spyr upp inælvor och blod. Hostandes kravlar jag upp igen med en krabba fast biten i pungen och en brænnmanet øver ansiktet.


Dags att glida nu. Jag ær inte mer æn  Tysk! 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 12 juni 2009 11:53

Mitten på juli och regnet øser ner utanfør. Det var ett tag sen jag tog mig tid till bloggen igen. Dumt, nær den ændå ær den plats på jorden man får ut det man vill ha sagt till folk utan egentligen ha sagt någonting. Jag kommer inte ihåg senast jag...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se