Direktlänk till inlägg 20 mars 2009

Detta är dagen efter då allt hände.

Av Mikael Raupach - 20 mars 2009 10:56

Ni behöver inte vara oroliga. Nu är det dags att fira med pompa och ståt.

Sprätta upp skumpan som glenn på avenyn. Light dem ciggar som christer på sture.

Detta är dagen efter då allt hände.

En vacker solig dag på akker brygge med mina svenska slavar, Fredde o Erika så ringer telefonen.

JESS! . dom ville ha mig som skiftledare och tiden på sträckbänken var ett minne blott. 3 meter högre och 4 meter plattare svingar ja fram och tillbaka i skratt och nervösitet.


"det är ju saker du har gjort 10000 gånger tidigare"


Det är saker jag har gjort 10000 gånger tidigare så min nervösitet blev en skugga av min glädje. Igår var dagen då allt gick i min väg, Jag blev erbjuden extra jobb på mitt gamla jobb, qba.

Varför inte?

Jag behöver jobba fram tills den 1a april då jag börjar på eataly. Och nu när allt ligger på ett silverfat medans jag sipprar i mig en gammal konstig cognac och skrockar åt folket runt omkring.

Det är min tur nu. 

Det är oslos tur nu.


www.eataly.com ---- check it out.


POMPA!

Det

 
 
Ingen bild

helene

20 mars 2009 12:35

Fortjener du Micke

 
Ingen bild

asse

20 mars 2009 13:40

grattis man lycka till med nya jobbet.

 
Ey tysk sman ska vi kicka fett

Ey tysk sman ska vi kicka fett

22 mars 2009 22:57

Dirty anus! .no Inge .com till pizzerian. Du måste in å hjälpa i kriget , ligger under med 20 k nw, var -250 för 30 timmar sen men det är nära vinst men vi behöver dej rastakorpin! Grymmt om du kunde avgöra ett krig efter en flytdag i oslo, snacka om grande finale! Bläss!

http://När c'mon!? Kriminell stil å vad du vill

 
Ingen bild

Syster

25 mars 2009 22:20

Grattis :)

Vad är det för jobb?
Kramar

 
Antman

Antman

27 mars 2009 23:09

grattis bro, gött och få piska upp norrmänn varje dag, och få betalt för det heheh. Länken till haket är dock ej korrekt.

http://www.trappenevent.se

 
Ingen bild

mamsen

6 april 2009 18:25

Hej Älskling.
Hoppas att allt är greeat, hur är det med Helene?
Skönt att hon fick jobbet, nu kan ni börja planera för sommaren.
Andreas fick nog sin sommarstuga på alnön, så just nu har jag lagt in snaälla mamma profilen, jag vill ju självklart också vara där under varma sommardagar. ha det gott.
mamma

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se