Direktlänk till inlägg 19 mars 2009

Rubrik saknas

Av Mikael Raupach - 19 mars 2009 11:40

Innan det är försent.

Äh. vaddå, jag sitter och hänger på qba som vanligt och folket runt omkring mig bara comes around. Det är på tok fint väder för att bara sitta inne och skriva och isterbanda på internet, men känner lixom lite tvång att hålla er där hemma och allt annat folk lite updaterad om vad som händer och inte.


SÅ. idag tar jag mina ben och rör mig bort mot vika för att gå på manpower. Dags att göra något åt denna rastlöshet, miljoner myror innanför mina byxor söker jag något kreativt att sätta gaffeln i.

MASSAKER.

Jobbet som jag har sökt väntar fortfarancde på att ge mig svar. En sträckbänk med millimeters sträckning är vad det känns som. Vad är det som tar som jäkla tid?

hej jag är ju här. jag var ju grym ni ville ju ha mig? kan ni inte bara ge ett ja så jag slipper skrapa femtiöringar från bardiskar och snatta köttfärs på rimi för att få i mig nånting i magen.


Jag ska på manpower och söka jobb.

hur går det för er?


PAOOW

 
 
ekke

ekke

19 mars 2009 14:28

hänger isak i oslo nu?
fean måste ta och komma ner snart..

snart så puffy ;)

http://djerky.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se