Direktlänk till inlägg 13 mars 2009

Let's push things forward.

Av Mikael Raupach - 13 mars 2009 12:39

Onsdag eller Söndag?

Tisdag eller Lördag?

Idag är det Fredag, men det gör inte så mycket. Jag sitter ändå på qba och och filtrerar nätet på jobb så gott som det bara går och dom äldre kommer fortfarande hit på sin lunch kaffe innan dom missköter vägarna vidare.


Let's push things forward


Idag är det fredag och igår var det torsdag. Jag ska ner mot bryggan vilket jag borde ha gjort igår egentligen men "snöstormen" tvingade kvar mig uppe på lökka hooden tillsammans med erika fredde o emil.

Vad är det egentligen som gör lökka så jävla dyrt och häftigt?

Kan ju inte vara alla små och skitiga fiskebåtar som står där?

Eller det sönderrivna sk. "gamla fästingen" som mest stinker och ser riktigt förjävligt gammal och äcklig ut.

Och tro banne mig inte att det är alla förbannat fula bakåtslickade stekare med maestro kort och kostymer handlade på H&M?

Nä, det är nog vattnet.

Vattnet som skiner upp när det är sol.

Vattnet som det är förbjudet att bada i för det är för skitigt.

Vattnet som dom flesta pundarna gömmer sitt knark i.


Lets push things forward


Idag är det fredag och imorgon är det lördag.


PAAAAOW

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se