Direktlänk till inlägg 12 mars 2009

oz'low times.

Av Mikael Raupach - 12 mars 2009 11:44

Det snöar.

Jag knatar mig genom toftes gate förbi kinesen, tvärsar över trickspåret för att gena över birkelunden.  Mina fotsteg blir allt snabbare när jag forcerar fram på thorvalds meyers gate.

  BOOOM!!!

För två år sedan jobbade jag på qba när jag nu sitter och filosoferar om gammal oslo historia.

Historia då jag trummade på genom gator och torg.

Men det var historia. och nuet är nu och framöver. Det är så det är.

En tid med glädje och parkliv.

Nu är det dags att göra oslo till en bättre stad genom att visa upp mina tyska skills.

Hmmm? ja jag kan väll försöka och le och kanske servera en hamburgare iaf någonstans. Men det spelar ingen roll för det är så det är. Ingen gör det som mig.


Jag lever livet med min kärlek och sannergate 15 har absolut blivit ett trevligare hus med våran flytt till allas våran stad. OSLO!


QBA it is. Där jag nu surrar runt i min egna historia och galna minnen. Det är dags att skriva ny historia för 2009.


tyzken.bloggagratis.se  IT IS!  dags att visa er hur oslo är genom ett tyskt vis!BOOOM!

 
 
Ingen bild

Helene

12 mars 2009 11:56

Fint du skriver baby, men du kunne spart deg for det bildet...;) hemmaaaa

 
Ingen bild

asse

20 mars 2009 13:39

bless!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se