Direktlänk till inlägg 5 mars 2009

Luckiest man alive!

Av Mikael Raupach - 5 mars 2009 03:07

Natten till onsdag och jag körde mitt sista förkrök från denna gång.

En epok går i graven sades det. Kvällen började med en bra a la carté kväll. Några gamla halv vuxna tanter, en dj med ybuss chefe, en mor och en dotter samt ett gäng polare.

Detta var ju upplagt till att kunna bli en storslagen kväll med skojj och finess. Kan lova att den bjöd på det mesta. Tomt för den mesta av den sprit som vi säljer mest av, En svettig halvtysk som pumpar all blandning av musik du kan tänka dig. Och visst märktes det att folk ha sportlov. vare sig man är 45 från komvux eller 18 från gymnasiet.

Detta var kväll en epok gick i graven och jag fyller 25 år gammal.


"Sluta spring bakom baren erik o skit i musiken, men vafan erik"


Musiken stängdes av och whips så överröstades jag av samtliga 60 pers om ine mer i lokalen av ett ja må han leva. Jag krympte till en liten räka måste ja kunna erkänna.

Aldrig har jag kännt mig så uttittad o så hurrad. Händerna skakade och svetten rann.

Jaha? tänktle jag. hur fan ska ja kunna hälla upp en jack o cola utan att välta drinken med dessa nu så ostadiga händer?


I love this shit.


Till alla er som har varit  här och stöttat o supportat mig med förkröke vill jag bara säga grymt med tack o ger er alla blesses med kärlek!


Nu kommer hon. denna längtan är över om 40 min. me like it alot.!


kärlek till hemma!


Luckiest man alive.


TYSK


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se