Direktlänk till inlägg 19 februari 2009

Tysk on tour, Umeå - Ösund

Av Mikael Raupach - 19 februari 2009 18:28

Torsdag o värken i ryggen är nog mer än vad jag befarat. Ett ex antal casar att lyfta plus 20 st fartfyllda min inne på laserdoom. 

jodå svetten rann och jag kom sist. 

jodå jag sprang nedhukad med tungan skrapande längs golvet. 

Idag är det torsdag och laleh ska spela här i umeå. 

Inga biljetter kvar vilket ger en fullsatt saga teater i centrala Umeå. HÄRLIGT för henne då. jätte kul. 

Att vi sedan ska se henne två gånger kanske ger samma effekt som vi fick från Håkan Hellström turnen. Han blev ju lixom bättre ju mer man lyssnade på hans göteborgska dravel. 

Nu ska Laleh dravla. Kul. Jätte kul. 


Livet funkar fint och min saknade älskling är nog mer saknad än någonsin. Nu blir det hemmatur i oslot! 


simma lugnt folkens. 

 
 
Ingen bild

helene

20 februari 2009 13:02

Du er veldig savna her du også

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Raupach - 19 februari 2010 13:18

En epok i mitt liv är till enda. Det är så synd att det ska vara på andras bekostnad. Jag är så himla lessen för att det blev som det blev, men jag vill verkligen vara ärlig och har absolut ingen lust att låta dig tappa tid i lvet för att jag ska var...

Av Mikael Raupach - 10 augusti 2009 11:32

"Nu måste vi dra, vi ses väll någon dag" Musiken poppas högt med med bror vid min vänstra sida och vädret borde väll kunnat vara bättre. Men det blir nog inte så mycket bättre, sommaren är på väg och dra innan den ens hann hinna fram. Hörde att tra...

Av Mikael Raupach - 9 juli 2009 11:50

Saker o ting ær ibland vældigt svåra att førstå. Att hur kan folk bli som dom bli och varfør får vissa saker en del saker som inte ær bra saker? Saker och ting kan vara jævligt deprimerande før det ær ju inget att styra. Eller det ær ju en jævla de...

Av Mikael Raupach - 6 juli 2009 15:29

JESS! æntligen månag och en hel ny vecka med æventyr och rabalder. Skønt att man æntligen børjar se fram emot dom nya veckorna som kommer. Dumt att gå runt att længta efter en tid som varit nær man kan ta vara på den tid som kommer framøver.   Gale...

Av Mikael Raupach - 4 juli 2009 13:17

Dags att glida nu. Hela juni månad ær øver och halva sommaren har gått. Jag har haft min veckas semester och jag ær back on track på uteservering før att springa så mina føtter gløder.   I en veckas tid så levde jag utan tid. En båt på vattnet En ...

Presentation

Omröstning

Om du fick Pengar till bort skänkning skulle du då ge dom till...
 Mig?
 Dig?
 Nån bra fond för att förbättre världen?

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tyzken med Blogkeen
Följ tyzken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se